Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea de Revelion și în primul weekend din luna ianuarie 2022

Vom avea un Revelion fără zăpadă, în orașe, cu temperaturi pozitive, peste media perioadei. Amatorii sporturilor de iarnă se pot bucura de condiții optime de schi la altitudini de peste 1.500 de metri.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:29

Vezi și

În acest an, în Capitală, vom avea parte de un Revelion fără zăpadă, cu temperaturi pozitive. Minimele de 0 la 7 grade la nivelul țării sunt temperaturi obișnuite pentru o zi de final de decembrie, nu pentru o noapte de la sfârșitul acestei luni. 

Citește și:

Inclusiv în cele mai reci locuri din țară vor fi temperaturi pozitive. Pe data de 1 ianuarie sunt anunțate 13 grade în Capitală și 16 grade la nivelul țării. Veste bună, însă, pentru amatorii sporturilor de iarnă. Zăpada se va menține la altitudini de peste 1.500m. 

Totodată, sunt anunțate temperaturi de peste 10 grade în primele zile ale lunii, dar din data de 6 ianuarie, vremea se răcește, fiind așteptate temperaturi sub 7 grade. Pentru jumătatea lunii ianuarie se preconizează o vreme normală pentru această perioadă, cu temperaturi de până la 3 grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea de Revelion și în primul weekend din luna ianuarie 2022