Antena Meniu Search
x

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere. Zonele cu temperaturi de august şi ploi torenţiale

După frigul de miercuri, de 1 mai şi de Paşte ne aşteaptă temperaturi de august, dar valul de căldura nu va dura mult. Suntem cu ochii pe vreme, parcă mai mult decât până acum, pentru că urmează un weekend cu mai multe semnificaţii, dar şi ultima lună a primăverii. Vremea rămâne capricioasă şi în weekendul de 1 mai şi Paşte. 

de Simona Căpşună

la 29.04.2021, 14:10

După ninsori la munte, vor fi temperaturi de vară, dar vin şi ploile torenţiale. De Paște, mergem la Înviere cu umbrele dacă ne aflăm în jumătate de nord a țării. La mijlocul nopţii aici vor fi ploi trecătoare. Şi cei care vor să stea la slujbă până dimineață chiar dacă sunt din sudul ţării vor avea nevoie de umbrele pentru că vor fi ploi de vară, inclusiv în București.

Din start ziua de sâmbătă vine cu temperaturi extraordinar de ridicate, temperaturi specifice lunii august. Maximele sunt cuprinse între 20 de grade în Bucovina și 30 de grade în sudul țării. La miezul nopții vor fi undeva între 10 grade în Bucovina și 20 de grade în sud, dar vor mai scădea spre dimineață. 

Ziua de Paște va aduce ceva ploi prin Ardeal, dar se va menține în rest vreme deosebit de caldă. La mare vor fi 22 de grade sâmbătă iar apa mării va avea 10-13 grade Celsius. Zilele 1-2 Mai vor aduce temperaturi foarte ridicate, dar nu vine vara. Vremea caldă nu ține mult, va dura inclusiv luni, apoi temperaturile coboară la cele normale. În rest, luna mai este una foarte capricioasă, se preconizează temperaturi mai mici și multe ploi. Pot apărarea și probleme din cauza inundațiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea în noaptea de Înviere. Zonele cu temperaturi de august şi ploi torenţiale