Antena Meniu Search
x

Video Furtuna Babet seamănă prăpăd în Europa: Şapte oameni au murit, după ce oraşe întregi au fost inundate

Dacă la noi e vară, vremea rea face ravagii în vestul Europei. În Marea Britanie şi Germania, oraşe întregi au fost inundate iar 7 oameni şi-au pierdut viaţa. Spania este măturată de furtuna Bernard, la doar o zi după ce o alta furtuna a trecut de Peninsula Iberică. Aceasta a ajuns în sudul Italiei, acolo unde meteorologii anunţă ploi torenţiale pentru următoarele zile. 

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 21:23

Vezi și

De mai bine de 4 zile furtuna Babet seamănă groază în nordul Marii Britanii. Sute de case au fost inundate şi mii de oameni s-au văzut nevoiţi să îşi părăsească de urgenţă locuinţele. Cei care s-au întors acasă au privit neputincioşi stricăciunile. 

Furtuna Babet seamănă prăpăd în Europa

Localnic: Bucătăria este într-o stare proastă, chiar foarte proastă aş putea spune, dormitorul este în stare proastă. Este greu de crezut ceea ce se întâmplă... 

- Covoarele pot fi înlocuite, mobila poate fi schimbată, dar aici sunt şi amintiri... 

Pe acelaşi subiect

Inundaţiile au dat peste cap şi transportul public. Ieri, mii de călători au petrecut ore în şir într-una din cele mai aglometare gări din Marea Britanie. La staţia King's Cross, sute de oameni au aflat că trenurile care trebuiau să îi ducă acasă au fost anulate. 

Meteorologii avertizează că inundaţiile vor continua cel puţin încă 2 zile. Furtuna Babet a ajuns şi pe continent şi a lovit puternic nordul Germaniei. Aici, oraşele aflate la Marea Baltică au fost inundate. 

Noel Albretch , asistent căpitan portuar: Am oprit alimentarea electrică, am informat toţi rezidenţii că avem o furtună majoră în zonă şi că trebuie să se pregătească cât de bine pot pentru acest lucru. 

După zile întregi de ploi abundente şi inundaţii, meteorologii din Spania au tot veşti rele. Furtuna Bernard este aşteptată să lovească în orele următoare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Furtuna Babet seamănă prăpăd în Europa: Şapte oameni au murit, după ce oraşe întregi au fost inundate