Antena Meniu Search
x

Furtuna Pia şi-a făcut simţită prezenţa în România. Ninge abundent în centrul ţării, cod portocaliu de viscol până luni

Ninge abundent în centrul țării. Drumarii amintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori și viscol valabil până luni, 25 decembrie.

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 16:45

"Ninge abundent în centrul țării. Acționăm cu peste 160 de utilaje de deszăpezire dar, cu toate acestea, pe majoritatea drumurilor naționale și autostrăzile din județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna circulația se desfășoară în condiții de iarnă”, transmite DRDP Brașov.

La Predeal este un val de ninsoare, precum și viscol foarte puternic.

„Este cel mai intens fenomen pe care l-am avut în ultimii ani. Ninge de câteva ore încontinuu, ninge viscolit. Temperatura este scăzută. Toate utilaje noastre sunt funcționale. Într-adevăr este traficul foarte aglomerat, dar este bine că nu sunt cozi staționare. Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza la condițiile de trafic”, spun reprezentanții DPDR Brașov, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit drumarilor, pe 73A Predeal - Râșnov sunt TIR-uri care nu pot înainta, iar unul blochează circulația. Drumarii reamintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori și viscol valabil până luni, 25 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Furtuna Pia şi-a făcut simţită prezenţa în România. Ninge abundent în centrul ţării, cod portocaliu de viscol până luni