Antena Meniu Search
x

Furtuni, grindină și ploi torențiale până luni seară. Temperaturile vor fi ca de octombrie

S-a instalat toamna în mijlocul verii. Vin două zile de vijelii, ploi torenţiale şi frig. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii.

de Redactia Observator

la 13.07.2019, 23:30

Vezi și

S-a instalat toamna în mijlocul verii. Vin două zile de vijelii, ploi torenţiale şi frig. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii.

Un val de aer rece a pus deja stăpânire pe toată ţara. Dacă până acum am simţit o răcoare neobişnuită pentru data din calendar, temperaturile vor continuă să scadă. Iar duminică, în multe zone, abia vor trece de 20 de grade.

Cu şapte grade sunt mai mici temperaturile fata de normalul perioadei. Şi, în loc de luna lui Cuptor, simtim, mai de graba, temperaturi de octombrie. Şi nu este exclus să avem nevoie şi de o umbrelă.

Nu doar frigul ne va da bătăi de cap. Până luni seara, la ora 21, vijeliile, grindina şi aversele pun stăpânire pe ţară. Vremea se poate schimba de la o oră la alta, avertizează specialiştii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Abia de miercuri, vremea va începe să se încălzească. Iar în weekend, în sudul Olteniei, se va instala canicula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Furtuni, grindină și ploi torențiale până luni seară. Temperaturile vor fi ca de octombrie