Antena Meniu Search
x

Furtunile puternice au făcut prăpăd în România. În Bechet, bacul nu mai circulă spre Bulgaria (Video)

Furtunile puternice au răvăşit din nou de la un capăt în altul ţara. Norii negri şi groşi s-au apropiat la distanţe foarte mici de pământ şi i-au înspăimântat pe oameni. În Buzău, vântul puternic a smuls acoperişuri, a rupt copaci şi stâlpi de electricitate.

de Redactia Observator

la 11.06.2019, 19:18

Vezi și

Furtunile puternice au răvăşit din nou de la un capăt în altul ţara. Norii negri şi groşi s-au apropiat la distanţe foarte mici de pământ şi i-au înspăimântat pe oameni. În Buzău, vântul puternic a smuls acoperişuri, a rupt copaci şi stâlpi de electricitate. Este pericol şi pe Dunăre, fluviul a inundat portul din Bechet, iar bacul nu mai circulă spre Bulgaria. 32 de judeţe sunt în continuare sub cod galben de vreme rea, iar avertizările meteorologilor se schimbă de la o oră la alta.

Fulgere şi tunete asurzitoare, vânt din toate direcţiile şi bucăţi mari de gheaţă care au bombardat tot. Aşa descriu oamenii furtuna care s-a abătut asupra localităţii Pogoanele din Buzău şi care a răvăşit oraşul de la un capăt la altul.

În urma ei au rămas acoperişuri smulse şi aruncate pe străzi, geamuri sparte, copaci rupţi şi cabluri electrice întinse pe drum.

Toată ţara e din nou sub avertizare de vreme rea. Fenomenele extreme au pus stăpânire pe România de mai bine de două luni

Ploile torenţiale au creat probleme şi în Arad. În doar câteva minute codul portocaliu de vreme rea s-a transformat în alerta maximă, cod roşu.

În diferite locuri din ţară, oamenii au fotografiat nori negri, care aveau câţiva kilometri grosime. Sunt norii care s-au descărcat în furtuni şi grindină în nord şi sud.

Pericol este şi pe malul Dunării. La Bechet, fluviul a ieşit din albie, a inundat terasele de pe mal şi portul. Prin acest punct, nu se mai trece cu bacul spre Bulgaria.

32 de judeţe sunt în continuare sub cod galben de ploi abundente, iar pentru Ilfov, Giurgiu şi Teleorman, hidrologii au emis cod portocaliu de inundaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Furtunile puternice au făcut prăpăd în România. În Bechet, bacul nu mai circulă spre Bulgaria (Video)