Antena Meniu Search
x

Video Imagini spectaculoase cu ruperea de nori din București. Cum a arătat cerul în timpul Codului Roșu

Imagini spectaculoase au fost filmate în timpul furtunii din București, care a adus ploi torenţiale şi grindină. Pentru prima oară în istorie, Capitala a fost sub Cod Roşu vreme severă, iar ruperea de nori a inundat oraşul în ultima zi de primăvară.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 21:37

furtuna în București 31 mai 2022
Imagini spectaculoase cu ruperea de nori din București. Cum a arătat cerul în timpul Codului Roșu - captură video / Facebook / Adrian Dafinoiu

Vremea a făcut ravagii în Bucureşti, marţi seară. Meteorologii români au emis inițial o avertizare Cod Portocaliu de ploi torenţiale pentru Capitală şi pentru judeţele Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa, apoi un avertisment Cod Roșu de ploi torențiale pentru București. Populația din Capitală a fost avertizată să se adăpostească prin mesaje RO-ALERT.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicușor Dan, după furtuna din București: "M-au asigurat ca situaţia este sub control"

Pe acelaşi subiect

În urma furtunii, în Bucureşti au fost rupţi patru copaci, iar 13 subsoluri au fost inundate, în total fiind 22 de intervenţii. Primarul general, Nicuşor Dan, a afirmat că a luat legătura cu reprezentanţii instituţiilor implicate, fiind asigurat că situaţia este sub control.

"Am luat legătura cu reprezentanţii instituţiilor care au în atribuţii eliminarea efectelor produse de furtuna din această seară şi m-au asigurat ca situaţia este sub control. Echipele ApaNova sunt în teren şi acţionează pentru a pompa apa din zonele în care s-au produs acumulări", a afirmat Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Poliţia Locală, Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi STB colaborează pentru degajarea traficului şi diminuarea impactului ploii torenţiale.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, au fost 22 de situaţii de urgenţă gestionate în Bucureşti, în timp ce în Ilfov nu au fost solicitări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » Imagini spectaculoase cu ruperea de nori din București. Cum a arătat cerul în timpul Codului Roșu