Antena Meniu Search
x

Video La Mediaș a plouat atât de tare, încât un bărbat a început să înoate pe străzile inundate

În ultima zi de vară, toamna e aici. A plouat torenţial în mai multe judeţe, iar grindina a făcut ravagii. Un bărbat din Mediaş a făcut haz de necaz şi a înotat pe străzile inundate. Nu au scăpat de vremea rea nici vecinii de peste Prut, iar în Spania grindina a dus la adevărate tragedii. 

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 19:18

Vezi și

Ploaia a transformat străzile din Mediaş într-o adevărată piscină. Printre maşini, un bărbat face haz de necaz şi decide că dacă viaţa îţi dă inundaţii, măcar să faci o baie în apa adâncă de aproape un metru. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici Covasna nu a scăpat de furia naturii. Maşinile au fost nevoite să facă valuri prin apa adunată pe şosea. În doar 24 de ore, a plouat cât pentru o lună întreagă. Cea mai mare cantitate de apă s-a acumulat în Baraolt, Covasna, Sighişoara din Mureş şi Băişoara în Cluj.

Furtuna s-a abătut şi peste vecinii de peste Prut

Pe acelaşi subiect

În Chişinău, apa de pe străzi a ajuns până la nivelul geamurilor maşinilor. În puhoaie, a rămas blocată şi o ambulanţă. 

În Spania, grindina a dus la adevărate tragedii. O fetiţă de numai un an a murit, după ce a fost lovită de gheaţa de mărimea unei mingi de tenis. Alte 30 de persoane au ajuns la spital cu fracturi. Un bărbat s-a adăpostit sub o maşină din calea grindinei. 

La noi, vremea rea continuă în primele zile de toamnă din calendar. Aproape toată ţara este sub cod galben sau portocaliu de vreme rea. De mâine, temperaturile vor scădea semnificativ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » La Mediaș a plouat atât de tare, încât un bărbat a început să înoate pe străzile inundate