Antena Meniu Search
x

Video O ploaie torenţială, de câteva zeci de minute, a făcut prăpăd la Albești, în Vaslui. Oamenii au privit neputincioși cum grindina le distruge culturile

Vremea extremă a stricat planurile de weekend ale mai multor oameni din zona Moldovei. Seara trecută, potopul a pus stăpânire şi pe localitatea Albeşti, din judeţul Vaslui.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.09.2023, 08:10

Vezi și

O ploaie torenţială, care a durat câteva zeci de minute, a făcut prăpăd, iar mai multe curţi au fost inundate. Din peisaj nu a lipsit nici grindina, care a distrus o parte din culturile oamenilor.

În zonă, meteorologii au emis şi o avertizare cod galben de ploi şi vijelii. 

Vremea în România 23 septembrie 2023

Valorile termice vor creşte şi se vor situa cu mult peste cele normale la această dată, vremea devenind călduroasă în majoritatea zonelor, chiar caniculară local în Muntenia, Oltenia şi Banat, unde şi indicele de confort termic temperatură-umnezeală (ITU) va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral şi 36 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza pe arii restrânse la munte, iar seara, dar mai ales noaptea, în Banat, Crişana şi pe alocuri în Maramureş, vestul Transilvaniei şi al Olteniei. Izolat cantităţile de apă vor putea depăşi 20...25 l/mp. Pe suprafeţe mici, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

Presiunea atmosferică va fi usor variabilă în estul ţării, va scădea în sud şi centru, iar în rest va scădea ziua şi va fi în creştere seara şi noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Vremea » O ploaie torenţială, de câteva zeci de minute, a făcut prăpăd la Albești, în Vaslui. Oamenii au privit neputincioși cum grindina le distruge culturile