Antena Meniu Search
x
LIVE

Ploi în mai multe regiuni din ţară şi ninsori la munte. Temperaturile scad cu peste 15 grade în Bucureşti

În intervalul 16 aprilie, ora 12 - 18 aprilie, ora 10, local şi temporar vântul va avea intensificãri, cu rafale în general de 45...55 km/h, iar izolat peste 60 km/h.

De Redactia Observator la 16.04.2022, 10:58
- Hepta

Va ploua în toate regiunile şi pe arii restrânse, în sudul şi sud-estul ţãrii, se vor acumula cantitãţi de peste 15...20 l/mp, iar pe parcursul zilei de sâmbãtã (16 aprilie) vor fi şi manifestãri de instabilitate atmosfericã.

La munte, treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zãpadã, pe alocuri mai consistent, iar pe creste rafalele vor depãşi 65...70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zãpada.

Valorile termice vor fi în scãdere semnificativã, astfel cã duminicã (17 aprilie), vremea va fi deosebit de rece în toatã ţara.

La începutul sãptãmânii viitoare vremea se va menţine deosebit de rece şi va continua sã ningã, în special la munte.

Pe acelaşi subiect

Prognoză specială pentru Bucureşti 

Temperaturile scad cu peste 15 grade de la o zi la alta, potrivit prognozei speciale pentru București, transmise sâmbătă de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări din orele serii și pe parcursul nopții, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea, când la rafală se vor atinge viteze de 40 - 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 22 - 24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Duminică, vremea se va răci accentuat față de ziua precedentă, astfel că valorile termice diurne se vor situa cu mult sub mediile multianuale. Cerul va fi noros și va ploua în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări ziua, când la rafală se vor atinge viteze în general de 45 - 50 km/h. Temperatura maximă va fi de 7 - 8 grade, iar cea minimă de 3 - 4 grade.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Ploi în mai multe regiuni din ţară şi ninsori la munte. Temperaturile scad cu peste 15 grade în Bucureşti