Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 1 octombrie 2021. Vreme rece la început de lună, cu vânt și ploi slabe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 1 octombrie 2021. Vremea se va menține rece, în special pe parcursul dimineții și a nopții, iar în depresiunile montane temperaturile minime coboară sub 0 grade Celsius.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 14:38

În noaptea de joi spre vineri cerul, variabil, va avea înnorări și trecător va ploua slab, pe alocuri în Maramureș, Crișana și Dobrogea și izolat în Banat și Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, mai scăzute - spre -1 grad - în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Pe arii restrânse, se va semnala ceață.

Vremea vineri 1 octombrie 2021

Vremea se va menține rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul, variabil, va avea înnorări și va ploua slab, pe alocuri în regiunile vestice și nord-vestice și izolat în cele sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în depresiuni, se va produce brumă, iar izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea se va menține rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

Vremea la munte

Vremea se va menține rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul, variabil, va avea înnorări și va ploua slab, pe alocuri în Munții Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat. Variațiile termice vor fi nesemnificative. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar pe văi și în depresiuni izolat se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 1 octombrie 2021. Vreme rece la început de lună, cu vânt și ploi slabe