Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 13 septembrie 2021. Vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime de 32 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 13 septembrie 2021. Vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 17:12

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi variabil în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 3 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până spre 18 grade. Pe arii restrânse îndeosebi în centrul țării și în depresiunile intramontane se va semnala ceață.

vremea 13 septembrie

Prgnoza meteo. Cum va fi vremea luni, pe 13 septembrie

Observator

Vremea luni 13 septembrie 2021

Vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane și submontane, iar noaptea și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cele mai ridicate valori fiind în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 17 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului se va semnala ceață. Presiunea atmosferică va fi cvasi-staționară.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 12...15 grade. Presiunea atmosferică va fi relativ staționară.

vremea 13 septembrie

Prgnoza meteo. Cum va fi vremea luni, pe 13 septembrie

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va fi de 20...21 de grade.

vremea 13 septembrie

Prgnoza meteo. Cum va fi vremea luni, pe 13 septembrie

Observator

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Pe văi și în depresiuni, pe alocuri va fi ceață. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de intervalul precedent.

vremea 13 septembrie

Prgnoza meteo. Cum va fi vremea luni, pe 13 septembrie

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 13 septembrie 2021. Vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime de 32 de grade Celsius