Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 5 octombrie 2021. Vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi ce pot atinge 26 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 2 octombrie 2021. Vremea se va menține în general frumoasă, iar meteorologii anunță că în vestul, nord-vestul și centrul țării va fi chiar caldă.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 17:32

În noaptea de luni spre marți cerul va fi mai mult senin în vest și sud-vest, dar va avea unele înnorări în restul țării, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, mai scăzute, până în jurul a -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali. Pe arii restrânse va fi ceață și izolat brumă.

Prognoza meteo 5 octombrie 2021

Vremea 5 octombrie 2021

Observator

Vremea marți 5 octombrie 2021

Vremea se va menține în general frumoasă, iar în vestul, nord-vestul și centrul țării va fi și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și doar izolat ploi slabe, cel mai probabil pe litoral și în zona deluroasă din sud. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80...90 km/h, în sudul Banatului, cu viteze de peste 60...70 km/h, dar pe arii restrânse și la viteze mai mici și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -3 grade. Izolat va fi ceață și brumă.

Pe acelaşi subiect
Prognoza meteo 5 octombrie 2021

Vremea 5 octombrie 2021

Observator

Prognoza meteo București

Vremea se va menține predominant frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19...21 de grade, iar  minima de 4...7 grade. Presiunea atmosferică va scadea foarte putin, la o valoare superioara celei normale.

Prognoza meteo 5 octombrie 2021

Vremea 5 octombrie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări, în special pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80...90 km/h. Variațiile termice față de ziua anterioară nu vor fi semnificative. Izolat, pe văi și în depresiuni, va fi ceață și brumă.

Prognoza meteo 5 octombrie 2021

Vremea 5 octombrie 2021

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 5 octombrie 2021. Vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi ce pot atinge 26 de grade Celsius