Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru 21 martie -18 aprilie. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Se încălzeşte de la jumătatea lunii aprilie

Meteorologii anunță că la jumătatea lunii aprilie se va încălzi în toate regiunile țării. Până atunci, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a primăverii.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 08:48

Prognoza meteo pentru 21 martie -18 aprilie. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Se încălzeşte de la jumătatea lunii aprilie - Shutterstock

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie în săptămâna 21– 28 martie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului.

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Căldură în partea a doua a lunii aprilie

În săptămâna 04– 11 aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 11– 18 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 21 martie -18 aprilie. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Se încălzeşte de la jumătatea lunii aprilie