Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru prima zi de Paşte. Ce temperaturi se vor înregistra

Meteorologii anunță vreme în general frumoasă şi caldă pentru prima zi de Paşte, în toată ţara. Temperaturile vor fi mai ridicate decât media normală. În Munteania, Dobrogea, Oltenia și Moldova cerul va fi senin, iar temperaturile se vor menține peste 23 de grade Celsius.

de Cristina Dimulescu

la 23.04.2022, 16:53

Câmp şi cer senin, într-o zi cu vreme fumoasă
Câmp şi cer senin, într-o zi cu vreme fumoasă - Shutterstock

Tradiția spune că vremea de Florii o prevestește pe cea de Paște. Astfel, dacă de Florii 2022 a plouat, aşa ar trebui să se întâmple şi de Paşte 2022. Însă, contrar tradiţiei, de Paşte vremea va fi deosebit de caldă. Meteorologii vin chiar cu veşti bune pentru prima zi de Paşte. 

"Vremea de Paşte va fi deosebit de caldă şi predominant frumoasă în cea mai mare parte a ţării, dar vor exista şi episoade de instabilitatea atmosferică în anumite zone", potrivit meteorologului de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Oana Catrina.

Cum va fi vremea de Paște 2022 în București?

Potrivit meteorologilor, ziua de 24 aprilie 2022 anunță un cer mai mult senin și soare. Temperatura maximă ar putea urca, în ziua de Paște 2022, până la 23 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, cu o temperatură minimă de 10 grade.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru prima zi de Paşte. Ce temperaturi se vor înregistra