Antena Meniu Search
x

Video Revin ninsorile în România. Noul val de aer polar aduce viscol şi frig extrem. Temperaturile vor scădea şi cu 14 grade

Vremea se schimbă brusc. În numai 24 de ore, vom trece de la căldură ca în luna martie la frig extrem, ninsori şi viscol. Cei din Vestul ţării vor fi primii care trec prin roller-coaster-ul temperaturilor. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.01.2024, 19:48

Vezi și

Un Gerar în toata regula! Și nu va fi doar generică denumirea populară a lunii ianuarie. Meteorologii ne spun să uităm câteva zile de hainele mai subţiri pe care le-am purtat astăzi, de exemplu, când la Timişoara am avut 14, chiar 15 grade Celsius la orele amiezii.

Revin ninsorile în România. Noul val de aer polar aduce viscol şi frig extrem

Pentru că sâmbătă vor fi 2 grade. Şi în Bucureşti sau Constanţa diferenţa temperatură va fi destul de mare - de la 14 grade, la 0 grade. Cald a fost şi la Rădăuţi sau Tg Neamţ, azi, acolo unde s-au înregistrat 12 grade Celsius. 

De mâine, se întorc ninsorile şi cuprind Ardealul și jumătatea de nord a Moldovei. Ne căutam mănuşi şi fulare pentru că temperaturile abia vor mai ajunge la 0 grade Celsius în Moldova şi la 3 grade în Banat, în acest weekend.

Ninsorile vor coborî mâine noapte şi peste sudul ţării, iar stratul de zăpadă va depăşi 10 cm. Vântul puternic va spori senzaţia de frig, iar dacă aveţi în plan sporturi de iarnă, atenţie mare, căci la munte va fi viscol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 14 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Revin ninsorile în România. Noul val de aer polar aduce viscol şi frig extrem. Temperaturile vor scădea şi cu 14 grade