Antena Meniu Search
x

Video România, între ploi torenţiale şi caniculă. Meteorologii anunţă vreme la extreme până la sfârşitul lunii iulie

Este o vară atipică. România este lovită de ploi torenţiale, furtuni şi grindină, ce vin în valuri, dar şi de caniculă. În timp ce în unele zone au fost noi inundaţii, iar puhoaiele au măturat tot în calea lor, în altele au fost temperaturi de foc. Meteorologii spun că vremea va continua să fie la extreme până la începutul lunii iulie.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 07:17

România, între ploi torenţiale şi caniculă. Meteorologii anunţă vreme la extreme până la sfârşitul lunii iulie

În localitatea prahoveană Gura Vadului, viitura a făcut ravagii în mai multe gospodării. Din fericire, apele s-au retras după ploaia torenţială. Drumul Mizil - Gura Vadului a fost şi el inundat câteva zeci de minute.

Altă localitate, acelaşi judeţ. La Aluniş, pârâul s-a revărsat pe străzi, iar oamenii s-au uitat, neputincioşi, cum apele învolburate le intră în gospodării. Iar în Ploieştiori, debitul râului Teleajen a crescut semnificativ, iar 65 de vaci au rămas izolate pe o insulă, la marginea localităţii. Pompierii au reuşit să le salveze după ce apele au mai scăzut.

Caniculă şi în Capitală

În Capitală, oamenii nu s-au confruntat doar cu ploile torenţiale, ci şi cu grindina. Meteorologii spun că este un fenomen obişnuit, mai ales după o zi de vară în care temperaturile au fost neobişnuit de ridicate. Caniculă a fost şi în Alexandria, unde, o tânără a ales să se plimbe în lenjerie intimă pe un bulevard din centrul oraşului. Zeci de minute, femeia s-a plimbat aproape goală prin oraş, impasibilă la reacţiile şoferiilor sau ale pietonilor. Culmea, în promenada sa, femeia a trecut pe lângă mai multe echipaje de poliţie şi jadarmenie, însă nimeni n-a deranjat-o din defilare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » România, între ploi torenţiale şi caniculă. Meteorologii anunţă vreme la extreme până la sfârşitul lunii iulie