Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie s-a plimbat doar în lenjerie intimă, pe străzile din Alexandria. Oamenii au crezut că nu văd bine

Surpriză neaşteptată în Alexandria, judeţul Teleorman. Încinsă de căldură, o femeie s-a plimbat doar în lenjerie intimă pe străzile oraşului.

de Monica Palade

la 27.06.2021 , 21:15

În tot acest timp, oamenii care dădeau nas în nas cu ea au crezut că nu văd bine. Unii priveau nedumeriţi, alţii fluierau şi întorceau capul după ea, în timp ce alţii s-au arătat amuzanţi de situaţie. 

Iar drumul tinerei nu a fost deloc scurt. Teleormăneanca s-a plimbat aproape jumătate de oraş în acest fel înspre centrul oraşului. În tot acest timp, au trecut pe lângă ea mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, însă nici unul nu a observat-o.

Aproape dezbrăcată pe stradă

Vezi și

Astfel că femeia şi-a văzut liniştită de drum. Iar apariţia sa a fost o adevărată bucurie şi pentru şoferii din oraş, care evident nu au ezitat să o claxoneze.

Să fi fost căldura chiar aşa mare problemă sau tânăra a vrut doar să atragă atenţia asupra ei şi a apelat la cea mai uşoară soluţie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » O femeie s-a plimbat doar în lenjerie intimă, pe străzile din Alexandria. Oamenii au crezut că nu văd bine