Antena Meniu Search
x

Video România, lovită de un ciclon care aduce ninsori şi temperaturi de câteva grade. Zonele în care iarna revine în forţă

Iarna se întoarce cu destulă forţă la acest început de primăvară! Un ciclon mediteranean aduce ploi, dar şi ninsori şi temperaturi de doar câteva grade. Peste noapte se va răci brusc iar mâine va fi frig în aproape toată ţara. Episodul nu durează totuşi mult. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 06.03.2024, 21:38

Vezi și

Un ciclon mediteranean a adus iarna în martie. Deocamdată doar la munte. În staţiunea Straja, în doar câteva ore totul a fost acoperit de zăpadă. 

Şi pe pârtiile de la Voineasa a fost perdea de ninsoare. Schiorii au prins de veste şi au ieşit să profite de zăpadă.

La Rânca, ninge deja de doua zile

Diana Speretoiu, reporter Observator: Iarna nu se dă dusă la munte. La 1.700 metri altitudine e ceaţă, vizibilitate redusă şi minus 2 grade în termometre.  Va mai ninge, iar temeperaturile vor scădea până la minus 9 grade.  

Pe acelaşi subiect

La câţiva kilometri distanţa, florile de primăvară abia rezistă la temperaturile de iarnă. 

Ciclonul aduce precipitaţii şi temperaturi cu mult mai scăzute decât cele normale pentru luna martie

Ciclonul a intrat inca de ieri în ţara noastră. Pe zi de ce trece îşi va intensifica, însă, puterea. Aduce ploi şi temeperaturi scăzute. Vor fi diferenţe chiar si de 10 grade de la o zi la alta. 

Ana Maria Gheorghe, jurnalist Observator: Suntem în ziua de 6 martie 2024, ora 15.00 şi în Bucureşti soarele se străduieşte să apară printre nori, iar termometrele indică în jur de 11 grade aici în nordul Capitalei. Mâine, vremea va fi complet schimbată, va ploua, vor fi cel mult 7 grade la periferia oraşului, dar se vor resimţi doar 3-4 grade din cauza vântului puternic. 

Mihăiţă Huştiu - meteorolog ANM: Două zile mohorâte şi cu temperaturi mai scăzute. Aşteptăm precipitaţii până joi seara, în special în zona de vest, pentru care s-a emis şi o informare. Va ploua destul de mult, iar la munte un episod de iarnă autentică, cu ninsori. Seara vom avea temperaturi negative, minus 5, minus 6. Ne aşteptăm ca săptămîna viitoare să mai vină un episod cu precipitaţii. 

Cei care au făcut schimbul de garderonă, trebuie sa scoata hainele de la naftalină. 

Episodul de iarnă ţine până vineri. În weekend vremea va fi din nou caldă, iar temperaturile vor ajunge la aproape 20 de grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » România, lovită de un ciclon care aduce ninsori şi temperaturi de câteva grade. Zonele în care iarna revine în forţă