Antena Meniu Search
x

Video "Seamănă cu iarna pe care o așteptam? Nu, e mai frumoasă."  Vremea caldă îi scoate pe români din case

Temperaturi de vară târzie, într-o perioadă când în alți ani aveam deja troiene. Aşa a arătat începutul de weekend la munte. Iar într-o zi cu 16 grade și soare generos pe cer, localnicii și turiștii au mai uitat de fulare, mănuși și hainele cele mai groase. Şi la mare oamenii s-au bucurat de vremea frumoasă. Aici s-au înregistrat temperaturi şi de 19 grade Celsius. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 11.12.2022, 09:08

Vezi și

Parcurile și potecile montane au fost cele mai căutate locuri de plimbare. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: "E miezul zilei, iar la Brașov temperatura atmosferică este de 14 grade Celsius. O vreme numai bună pentru plimbări în natură, într-o atmosferă care nu prea are legătură cu iarna calendaristică. E, mai degrabă, o atmosferă de toamnă blândă, frumoasă, călduroasă." 

Atmosfer de care s-au bucurat toți turiștii și localnicii care au ales să-şi petreacă afară câteva ceasuri. 

"S-a încălzit. A venit un aer mai cald." 

Pe acelaşi subiect

"E plăcut de plimbat, sigur. Din ce motiv? Păi nu e frig."

"E puțin nespecifică anotimpului, lunii decembrie, ne-am dori zăpadă, cu toții, dar uite că trebuie să ne bucurăm de ceea ce ne oferă natura." 

"Seamănă cu iarna pe care o așteptam? Nu, e mai frumoasă." 

La miezul zilei, temperatura în Brașov trecuse de 16 grade Celsius. Iar în Poiana Brașov la 12 grade.

Şi pe litoral vremea a fost numai bună de plimbare pe malul mării. Temperatura în Constanţa a ajuns până la 19 grade Celsius. Vremea se va răci însă, temperaturile vor scădea la jumătate, de altfel valori normale pentru mijlocul lunii decembrie. Totodată, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » "Seamănă cu iarna pe care o așteptam? Nu, e mai frumoasă."  Vremea caldă îi scoate pe români din case