Antena Meniu Search
x

Stradă transformată în ștrand în București, după furtuna de vineri după-amiază (Video)

O stradă din București a devenit un adevărat ștrand, după furtuna de vineri după amiază. Copii și tineri pot fi văzuți în apa care a acoperit carosabilul și trotuarul.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.06.2019, 19:28

Copii se joacă pe strada inundată
O stradă a fost puternic inundată, după furtuna din București - Facebook/Christina One

O stradă din București a devenit un adevărat ștrand, după furtuna de vineri după amiază. Copii și tineri pot fi văzuți în apa care a acoperit carosabilul și trotuarul.

Scena a fost filmată pe o stradă din zona Parcului Carol. Canalizarea nu a putut face față cantității de apă, în timpul furtunii, iar toată zona a fost inundată.

O înregistrare video postată pe Facebook arată copiii jucându-se în apă, ca într-un bazin.

”Mulțumim, Primaria Capitalei și Apa Nova Bucureşti, pentru o excursie gratuită în Veneția”, se afirmă în postarea de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Furtuna din București a provocat și pagube, după ce 6 copaci s-au prăbușit pe străzi. Cel puțin 4 mașini au fost avariate. Pe strada Știrbei Vodă, o schelă uriașă s-a prăbușit, sub rafalele de vânt. O altă schelă, de pe Bulevardul Elisabeta, a fost avariată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Stradă transformată în ștrand în București, după furtuna de vineri după-amiază (Video)