Antena Meniu Search
x

Un tânăr a făcut baie în mare, în apa de 8 grade. Vremea se schimbă zilele următoare

Sâmbătă am avut soare din plin şi temperaturi cu zece grade în plus faţă de normalul perioadei!  Aşa că nu e de mirare că în parcuri şi la terase a fost forfotă continuă.

de Redactia Observator

la 10.03.2019, 00:28

Vezi și

Sâmbătă am avut soare din plin şi temperaturi cu zece grade în plus faţă de normalul perioadei!  Aşa că nu e de mirare că în parcuri şi la terase a fost forfotă continuă. La malul mării, unde temperatura a depăşit 20 de grade, nu doar localnicii, ci şi turiştii s-au adunat pe plaje. Unii cu prosoape, ca-n plină vară. Ba chiar un tânăr şi-a făcut curaj şi a testat apa. Deşi avea doar 8 grade, a rezistat cu brio la prima baie în mare din acest an.

Un tânăr temerar nu a rezistat tentaţiei de a face prima baie în mare. Nici nu s-a mai gândit să-şi lase lucrurile de valoare pe uscat.

8 grade a avut marea. Soarele şi cele aproape 18 grade din aer l-au ajutat să reziste. Mulţi turişti şi localnici au renunţat la hainele groase cum au ajuns pe plajă. Alţii doar s-au bucurat de briza mării.

După cel mai călduros 8 martie din ultimii 60 de ani şi o zi de sâmbătă perfectă pentru plimbări şi grătare, doar mâine ne mai bucurăm de temperaturi de vară. Începutul săptâmânii vine cu o masă de aer foarte rece. Termometrele nu vor arăta mai mult de 11 grade. Vom avea ploi în cea mai mare parte a ţării, iar la munte vor fi ninsori şi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Un tânăr a făcut baie în mare, în apa de 8 grade. Vremea se schimbă zilele următoare