Antena Meniu Search
x

Video Transalpina se închide astăzi din cauza vremii. Ninge viscolit, drumul este acoperit cu gheață și zăpadă, iar ceața reduce vizibilitate sub 50 de metri

Transalpina se închide astăzi din cauza vremii, între Rânca şi Obârşia Lotrului. Pe drumul aflat la cea mai mare altitudine din România ninge viscolit, ceața reduce vizibilitatea sub 50 de metri, iar gheața depusă pe partea carosabilă îngreunează intervenția utilajelor de deszăpezire. 

De Veronica Micu la 04.10.2022, 10:41
Vezi și

Din cazua vremii nefavorabile, autoritățile au luat decizia de a închide, astăzi, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Iar dacă situația nu se va îmbunătăți, drumul nu se va deschide nici mâine. 

În această dimineață, reprezentanții DRDP Craiova au transmis că pe DN 67C, între kilometri 35 și 55 este viscol, iar ceața reduce vizibilitatea sub 50 de metri. 

"Imagini de pe DN 67C, din această dimineață. Ninge viscolit, pe partea carosabilă este gheață, fapt ce face foarte dificilă intervenția utilajelor de deszăpezire. Reamintim că accesul pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este permis între orele 10⁰⁰-17⁰⁰. Dacă până la ora 10⁰⁰ nu se pot asigura condiții de siguranță pentru participanții la trafic este posibil restricționarea circulației pentru perioada când vremea nu este favorabilă", a transmis DRDP Craiova pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Drumarii acționează cu un utilaj cu lamă și material antiderapant și o mașină de intervenție.

Ninge abundent și pe Transfăgărășan

Pe Transfăgărășan ninge abundent în pezent, anunță pe Facebook DRDP Brașov. Districtul Bâlea (Sibiu) și Districtul Piscul Negru (Argeș) intervin cu un utilaje cu lamă și materiale antiderapante pentru curățarea carosabilului.

Drumarii recomandă șoferilor să nu se aventureze pe traseul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru dacă nu au mașina pregătită pentru deplasări în condiții de iarnă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Transalpina se închide astăzi din cauza vremii. Ninge viscolit, drumul este acoperit cu gheață și zăpadă, iar ceața reduce vizibilitate sub 50 de metri