Antena Meniu Search
x

Video Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării

Schimbăm iar anotimpul în aprilie. Până ieri am avut, în mare parte din ţară, vreme autentică de vară, cu temperaturi peste de 30 de grade la umbră. Brusc, pare că vine toamna, cu ploi consistente, vijelii şi temperaturi sub cele normale pentru mijlocul primăverii. 

Ana Maria Gheorghe
de Ana Maria Gheorghe

la 16.04.2024, 20:53

Vezi și

Ana Maria Gheorghe, jurnalist Observator: Încă ne mai bucurăm de ultimele ore liniştite şi foarte calde. Chiar şi la noapte vor fi temperaturi demne de mijlocul zilei, adică 16 grade în centrul Capitalei, asta după ce ieri după-amiază de exemplu, au fost 31 de grade la umbră. Dar, de mâine, masa de aer rece şi cu umiditate foarte ridicată va trece munţii şi va ajunge şi aici în sud. Aşa că vor fi ploi cam în fiecare zi, cel puţin până la sfârşitul săptămânii.

Temperaturile vor scădea din ce în ce mai mult, iar în weekend nu vor fi mai mult de 12-13 grade Celsius în Bucureşti. În plus, va bate vântul cu putere şi va amplifica senzaţia de frig. Prin urmare, vom reveni la hainele mai grose pe care le purtam în urmă cu o lună. Vreme ca de vară vom avea din nou spre finalul lunii aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării