Antena Meniu Search
x

Video Vestul Australiei, lovit de un fenomen care are loc o dată la 100 de ani. Sute de oameni au fost evacuați

Vremea rea continuă să facă ravagii în Statele Unite şi în Australia. În California, drumurile înzăpezite, ploile torenţiale şi vântul puternic au lăsat aproape 300 de mii de oameni fără curent electric. Mai multe maşini şi case au fost distruse de copacii doborâţi de rafalele de vânt, iar în anumite zone oamenii au fost nevoiţi să-şi evacueze locuinţele ca să fugă din cauza inundaţiilor. Nu doar continentul american a fost lovit de furtuni violente. În Australia, o regiune din vest se confruntă cu un fenomen care are loc o dată la 100 de ani. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 14:23

Vezi și

În Statele Unite, în California, numărul morţilor a ajuns la 12 din cauza furtunilor devastatoare. 12 cicloane au lovit statul american în ultimele zile, iar meteorologii avertizează că situaţia s-ar putea înrăutăţi. Vântul a suflat cu aproape 100 de kilometri la oră şi mai mulţi copaci au fost doborâţi de rafale pe case şi maşini.

Dumnezeule!

Străzile au fost acoperite de zăpadă în doar 45 de minute

Aproape de graniţa dintre California şi Nevada, drumurile au fost complet acoperite de zăpadă în mai puţin de o oră. Oamenii şi-au găsit maşinile sub un strat gros de gheaţă. 

Pe acelaşi subiect

Străzile au fost acoperite de zăpadă în doar 45 de minute. Nu sunt probleme doar pe continentul american: ploile torenţiale şi inundaţiile au făcut prăpăd şi pe străzile din Portugalia. 

Vestul Australiei, lovit de un fenomen care apare o dată la 100 de ani

Iar în Australia, sute de persoane au fost evacuate din cauza viiturilor, după ce vestul acesteia a fost lovit de un ciclon tropical. 

Meteorologii spun că un astfel de fenomen meteorologic apare o dată la 100 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » Vestul Australiei, lovit de un fenomen care are loc o dată la 100 de ani. Sute de oameni au fost evacuați