Antena Meniu Search
x

În sâmbăta ploilor, litoralul rezistă. A fost vreme perfectă la malul mării

După două luni de vânt şi ploi, s-a arătat, în sfârşit soarele pe litoral. E plin de turiști la tot pasul.

Vezi și

După două luni de vânt şi ploi, s-a arătat, în sfârşit soarele pe litoral. E plin de turiști la tot pasul. De altfel, este cel mai aglomerat weekend de când a început sezonul, spun hotelierii. Turiștii au tremurat pe plajă doar la gândul că ar putea să intre soarele în nori.

De la înălţime, cât cuprinzi cu privirea, nu zăreşti un loc liber pe plaja din Mamaia. Pe nisip şi în apă, zeci de mii de turişti se relaxează la soare.

Nu au fost deloc valuri, apa a fost perfectă pentru o baie în mare, iar curajoşii au putut să iasă cu schijeturile în larg. 

La ora 12, plaja era plină de turişti care se bucurau de vremea bună şi de atmosfera de vacanţă.

Distracţia a început înainte de lăsarea serii. La terase, au fost organizate petreceri cu şampanie şi vin rose. Tinerele au pus mare preţ pe accesorii.

Un concert cum rar vezi în Mamaia a strâns zeci de tineri la un loc. 

Raluca Turcanu, violonist: "Am cântat doar muzică clasică şi într-adevăr, vibe-ul se transmite. E o chestie contagioasă şi în momentul în care oamenii gustă, restul vine de la sine."

Chiar dacă a fost cel mai aglomerat weekend de la Mamaia, nu se compară totuşi cu gloria de anul trecut a staţiunii. Aşa arăta litoralul în 2017 - când temperaturile depăşeau cu mult valorile de astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » În sâmbăta ploilor, litoralul rezistă. A fost vreme perfectă la malul mării