Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 1 noiembrie 2022. Temperaturi maxime de 26 de grade la început de noiembrie

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 1 noiembrie 2022.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 15:36

Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate comparabile cu cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2 și 13 grade. Local la începutul zilei și pe arii restrânse noaptea în vest, centru și nord va fi nebulozitate joasă sau ceață asociate izolat cu burniță sau ploaie slabă, iar în restul intervalului și al teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile astfel de fenomene. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea se va menține caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Valorile termice vor continua să crească ușor.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în nord-vestul și vestul Europei și precipitații mixte în zonele montane aferente precum și în extremitatea de nord-est a continentului. Cantități de apă mai însemnate vor fi posibile pe alocuri în Arhipelagului Britanic și sudul Peninsulei Scandinave. În restul continentului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în zonele vestice și nord-vestice și izolat în rest. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în vestul, centrul și nordul Europei, iar în rest nu se vor modifica semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 1 noiembrie 2022. Temperaturi maxime de 26 de grade la început de noiembrie