Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturi neobişnuite în prima parte, vreme normală în cea de-a doua

Fiecare zi e o surpriză din partea vremii şi avem o nouă estimare a întregii luni noiembrie. Până acum am avut o toamnă ca un final de vară, dar a mai rămas o lună din acest anotimp.

de Mihaela Donosa

la 28.10.2022, 20:26

Vezi și

Deşi toamna ar trebui să-şi intre în drepturi cel puţin în luna noiembrie şi ar trebui să avem parte de temperaturi negative şi de condiţii de brumă, vremea va fi caldă în continuare. În primele două săptămâni ale lunii noiembrie, temperaturile se vor situa peste cele obişnuite pentru această perioadă. Vor fi valori termice ce vor trece de 20 de grade Celsius, cel puţin în vestul şi în sudul României, în prima săptămână a lunii noiembrie. Şi precipitaţiile vor fi foarte puţine, un lucru nu tocmai bun pentru agricultură.

În a doua parte a lunii noiembrie, vremea se va răci astfel că spre finalul lunii temperaturile nu vor mai depăşi 10 grade Celsius la nivel naţional, iar precipitaţiile se vor înmulţi, în special în zonele de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturi neobişnuite în prima parte, vreme normală în cea de-a doua