Antena Meniu Search
x

Vremea pe 10 august. Prognoza meteo anunţă călduri mari, dar şi ploi

Vremea pe 10 august va fi frumoasă şi în continuare călduroasă, chiar caniculară. Prognoza meteo anunţă un cer senin, dar cu înnorări, ploi şi descărcări electrice în zonele montane. În Bucureşti se vor înregistra 32 de grade Celsius.

Vremea pe 10 august va fi frumoasă şi în continuare călduroasă, chiar caniculară. Prognoza meteo anunţă un cer senin, dar cu înnorări, ploi şi descărcări electrice în zonele montane. În Bucureşti se vor înregistra 32 de grade Celsius.

NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, dar şi la munte, la altitudini mari. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 10 şi 20 de grade. În depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 10 august în ţară

Vineri, vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse şi posibil descărcări electrice se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi la munte, cu precădere la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în nordul litoralului. Dimineaţa şi noaptea în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest şi izolat în Câmpia Română.

ÎN BUCUREŞTI: Prognoza meteo anunţă că pe 10 august, în Capitală, vremea va fi în continuare frumoasă şi călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Harta de la ANM cu vremea pe 10 august

LA MARE: ANM prognozează că, pe litoral, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări trecătoare, ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade, iar cele minime între 19 şi 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 26 ... 27 de grade.

Temperaturi pe 10 august în staţiunile de pe litoral: Costineşti 26 de grade, Mamaia 26, Mangalia 26, Neptun 26, Vama Veche 26 de grade Celsius.

LA MUNTE: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare mai ales după-amiaza când izolat îndeosebi în masivele vestice şi sudice se vor semnala ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări cu precădere la altitudini mari. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

Temperaturile zilei în staţiunile montane: Ceahlău 17 grade, Păltiniş 21, Poiana Braşov 24, Predeal 23, Rânca 20, Semenic 20, Sinaia 20 de grade la cota 1500, Stâna de Vale 25 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea pe 10 august. Prognoza meteo anunţă călduri mari, dar şi ploi