Vremea 10 mai 2021. Prognoza meteo pe regiuni, în București și la munte

De Daniel Murărescu.
Publicat: 09.05.2021, 15:44.
Actualizat: 09.05.2021, 15:47

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 10 mai 2021. Vremea va fi predominant frumoasă și deveni caldă în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului temperaturile vor fi sub cele specifice perioadei.

prognoza meteo 10 mai

Vremea, luni, 10 mai 2021

Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 12 grade, mai coborâte, spre -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va semnala brumă.

Vremea luni 10 mai 2021

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni caldă în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice diurne se vor situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...17 grade pe litoral și 26 de grade în vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 0...1 grad în estul Transilvaniei și 14...15 grade în Dealurile de Vest.

Citește și:

Prognoza meteo București

Vremea va fi în continuare frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi, dar la începutul și la finalul intervalului va fi răcoare. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.