Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 11 octombrie 2022. O zi frumoasă de toamnă, cu temperaturi maxime între 15 și 21 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 11 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 15:23

Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe pe arii restrânse îndeosebi în regiunile sudice și în extremitatea nordică. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo București

Cerul va avea înnorări temporare, iar în orele serii și ale nopții va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare și local va ploua, cu o probabilitate mai mare în masivele sudice și vestice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Cum va fi vremea în Europa

În nordul Europei și în zonele învecinate vestului și centrului Mării Mediterane se vor semnala ploi. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. În Munții Scandinaviei precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul continentului, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil și doar local va ploua slab. Vântul va avea intensificări în regiunile nordice și nord-vestice, izolat în rest. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în jumătatea de nord a Europei, iar în rest nu vor fi variații semnificative. În zonele joase de relief, dimineața, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 11 octombrie 2022. O zi frumoasă de toamnă, cu temperaturi maxime între 15 și 21 de grade Celsius