Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 12 octombrie 2022. Sunt așteptate ploi în mai multe zone din țară

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 12 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 15:24

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în zonele de deal și de munte, în nordul și centrul țării si pe arii restrânse în rest, dar cu o probabilitate mai mare în vest, sud-vest și nord-est. Cantitățile de apă pot depăși izolat, prin acumulare, 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice, astfel că maximele vor fi cuprinse în general între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 12 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Cerul va avea unele înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 19 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Cantitățile de apă pot depăși izolat, prin acumulare, 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice.

Cum va fi vremea în Europa

În nord-vestul Europei și în zonele învecinate bazinului Mării Mediterane se vor semnala ploi. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. În Munții Alpi și în Munții Scandinaviei precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul continentului, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil și doar local va ploua slab. Vântul va avea intensificări în regiunile nordice și nord-vestice, izolat în rest. Temperaturile vor marca o ușoară creștere față de ziua precedentă în extremitatea de sud-vest a Europei, iar în rest nu vor fi variații semnificative. În zonele joase de relief, dimineața, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 12 octombrie 2022. Sunt așteptate ploi în mai multe zone din țară