Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 ianuarie 2023. Ploile se extind în mare parte a țării

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 15:36

Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă sau ceață și pe alocuri burniță și ploaie slabă în zonele joase din sudul, centrul și estul țării. Izolat vor fi condiții de polei. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, însă spre seară și noaptea se va înnora și aria ploilor se va extinde treptat, iar în zonele montane aferente vor fi precipitații mixte; pe areale mici se va forma și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 1 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -3 și 4 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă și probabilitate de burniță, iar mai ales spre sfârșitul intervalului și de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de 0...2 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în jumătatea de nord-vest a continentului, unde se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare. În rest cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în nord-vestul, vestul, nord-estul Europei precum și în zonele învecinate bazinului Mării Nordului și Mării Baltice, local în rest. Temperaturile vor scădea ușor îndeosebi în extremitatea de nord a continentului, dar în rest nu se vor modifica semnificativ. La începutul și finalul intervalului, izolat în zonele mai joase de relief se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 13 ianuarie 2023. Ploile se extind în mare parte a țării