Antena Meniu Search
x

Vremea 14 februarie 2022. Se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 14 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 18:20

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în sud-vest și sud-est, unde pe alocuri se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între -9 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali până spre -13 grade. Izolat, mai ales în centrul și estul țării, va fi ceață.

Cum va fi vremea luni - 14 februarie 2022

Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe alocuri precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, ziua în sudul teritoriului, iar noaptea în vest și sud-vest. La munte, pe arii restrânse, în special noaptea și cu precădere în Carpații Meridionali, precipitațiile vor fi mixte. Izolat, în a doua parte a intervalului, se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 3 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de 0...1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -3 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Nebulozitatea va persista în masivele sudice, unde pe arii restrânse, în special noaptea vor fi precipitații slabe, mixte. În restul zonei montane, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții în masivele vestice, unde izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Izolat, în a doua parte a intervalului, se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, se va forma ceață. Valorile termice vor crește ușor față de intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 14 februarie 2022. Se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării