Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 mai 2022. Temperaturi maxime de 33 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 mai 2022.

de Redactia Observator

la 12.05.2022, 14:06

peisaj în România
Vremea 13 mai 2022. Temperaturi maxime de 33 de grade Celsius - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Vremea va fi deosebit de caldă în toată țara, călduroasă după-amiaza în special în regiunile sudice, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 33 de grade, izolat în Câmpia Română. Începând din orele după-amiezii în jumătatea nordică a teritoriului și în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări, frecvente descărcări electrice, local averse torențiale, însoțite de intensificări ale vântului și izolat căderi de grindină și vijelii. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp. În restul țării cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse noaptea. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat va fi ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 31...32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând a doua parte a nopții când vor fi înnorări și posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, dar începând din orele după-amiezii, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, local averse torențiale, însoțite de intensificări ale vântului și izolat căderi de grindină și vijelii. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă pentru această dată, cu maxime ce se vor situa între 22 și 26 de grade și minime între 14 și 17 grade. Cerul va fi variabil, temporar mai noros în ultimele ore ale intervalului, când, trecător vor fi condiții pentru averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 13 mai 2022. Temperaturi maxime de 33 de grade Celsius