Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Vremea se va încălzi în aproape toată ţara, însă se vor înregistra ploi slabe de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 20...21 de grade în Maramureş şi nord-estul Transilvaniei şi 29...30 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 şi 20 grade.

de Redactia Observator

la 13.09.2022 , 16:12

La noapte, cerul va fi variabil în nordul şi nord-estul ţării şi mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor situa între 6 şi 16 grade, mai scãzute în zonele depresionare, pânã spre 2...3 grade în estul Transilvaniei. În zonele joase, în special din centrul teritoriului izolat, se va semnala ceaţã.

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Vremea 14 septembrie în ţară

Articolul continuă după reclamă

Vremea se va încãlzi în toate regiunile. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, temporar noros în nordul ţãrii, unde numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã. În cursul nopţii în vest, nord, nord-est şi parţial în centru, înnorãrile se vor accentuat treptat şi local vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice, iar prin acumulare cu o probabilitate mai mare în Maramureş şi nordul Carpaţilor Orientali, izolat, se vor înregistra şi cantitãţi de apã de peste 20...25 l/mp.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde în a doua parte a intervalului se vor atinge viteze de 60...80 km/h, iar pe spaţii mai mici şi la cote mai reduse şi în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 20...21 de grade în Maramureş şi nord-estul Transilvaniei şi 29...30 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 şi 20 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade. Dimineaţa, în zonele joase, în special în centrul şi sud-estul teritoriului vor mai fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va scadea dinspre nord la valori joase, de regim ciclonic.

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Vremea 14 septembrie în Capitală 

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 11...12 grade, mai scãzutã în zona periurbanã spre 8 grade.

Vremea va fi frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26...27 de grade, iar cea minimã de 14...15 grade, mai scãzutã în zona periurbanã spre 12 grade.bPresiunea atmosferică va scadea foarte putin, insa de la o valoare deja mai mica decat cea normala.

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Vremea 14 septembrie la munte

Vremea se va încãlzi. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse ploi slabe de scurtã duratã în nordul Carpaţilor Orientali. În cursul nopţii înnorãrile se vor accentuat treptat în masivele vestice şi nordice, unde local vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice, iar prin acumulare, izolat, se vor înregsitra cantitãţi de apã de peste 20...25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde în a doua parte a intervalului se vor atinge viteze de 60...80 km/h.

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Vremea 14 septembrie pe litoral 

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade, iar cele minime între 17...20 de grade. Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 19 şi 22 de grade.

Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Vremea 14 septembrie. Se va încălzi în aproape toată ţara. Nu scăpăm însă de ploi