Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 15 aprilie 2022. Temperaturi maxime între 10 și 25 de grade

Vremea 15 aprilie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 aprilie.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 15:49

În noaptea de joi spre vineri vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 27 de grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice și nordice, unde vor fi înnorări temporare, iar în a doua parte a intervalului izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în nord-vest, iar noaptea pe arii restrânse în estul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea vineri 15 aprilie 2022

Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă în jumătatea de nord a țării, devenind apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie, iar în rest vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări și va ploua, ziua în vest, centru, nord și nord-est și doar izolat în rest, iar noaptea și în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar pe arii restrânse în prima parte a intervalului vor fi însoțite de descărcări electrice.

În Transilvania, mai ales spre sfârșitul intervalului, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte, pe parcursul zilei vor fi ploi și doar la altitudini mari lapoviță și ninsoare, iar noaptea treptat vor predomina ninsorile. Izolat, cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, precum și în nord-vestul și estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 9 grade.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 5...8 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special noaptea în masivele nord-vestice și nordice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 15 aprilie 2022. Temperaturi maxime între 10 și 25 de grade