Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 15 octombrie 2022. Se anunță un weekend superb, cu temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 15 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 13:41

piesaj de toamnă în Transilvania, România
Vremea 15 octombrie 2022. Se anunță un weekend superb, cu temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius - Shutterstock (arhivă)

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua când se vor semnala ploi slabe, pe arii restrânse în zonele montane și cu totul izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute spre 0...1 grad în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 3...6 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua când se vor semnala ploi slabe, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, pe alocuri va fi ceață.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala mai ales averse, pe arii rerstrânse însemnate cantitativ, în nord, nord-vest, parțial în vest și în centru, precum și în extremitatea sud-estică a continentului. În zona montană înaltă vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul Europei, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în extremitatea de sud și în cea de nord-vest și pe arii mai restrânse în rest. Temperatura aerului va mai crește ușor în sud-vest, sudul și partial în centru și în vest, iar în rest nu va avea variații semnificative față de ziua precedentă. În zonele joase de relief, local va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 15 octombrie 2022. Se anunță un weekend superb, cu temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius