Antena Meniu Search
x

Vremea 17 octombrie - 14 noiembrie. Ultima lună a toamnei aduce temperaturi peste valorile specifice perioadei

Până spre mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va menţine frumoasã şi caldă în vestul, centrul şi nordul ţãrii. În aceste regiuni valorile termice vor fi mai mari comparativ cu cele specifice peroadei din an. 

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 12:47

Vremea 17 octombrie - 14 noiembrie.
Vremea 17 octombrie - 14 noiembrie.

Cerul va fi variabil mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat, se va semnala ceaţã.

Vremea 17 - 24 octombrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea 24 - 31 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea estică a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Vremea 31 octombrie - 7 noiembrie 

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. 

Vremea 7 noiembrie - 14 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea 17 octombrie - 14 noiembrie. Ultima lună a toamnei aduce temperaturi peste valorile specifice perioadei