Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 19 aprilie 2022. Va fi deosebit de rece în toată țara

Vremea 19 aprilie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 19 aprilie.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 15:20

În noaptea de luni spre marți cerul va fi variabil în regiunile nordice, nord-estice și va avea înnorări în celelalte zone, iar temporar vor fi precipitații, local în Carpații Meridionali și pe arii restrânse în sud-vest și în centru. La munte va ninge, iar în rest vor fi ploi și doar trecător în sud-vestul Transilvaniei și în dealurile Olteniei vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.  Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 și 5 grade. Local în nord și centru, precum și în zonele submontane se va produce brumă.

Cum va fi vremea marți 19 aprilie 2022

Vremea va fi în continuare deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații local în zonele de munte precum și în sudul și centrul teritoriului și pe arii restrânse în celelalte zone. La munte va ninge, în Transilvania și în zonele submontane trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest va ploua. Izolat, în special la altitudini mari în Carpații Meridionali cantitățile de precipitații vor depăși 10 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Dimineața, pe arii restrânse în nord și centru și izolat în dealurile sudice se va produce brumă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător în cursul zilei va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă de 1...3 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească spre 0 grade.

Vremea la munte

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va avea înnorări și local va ninge. Izolat, în special la altitudini mari în Carpații Meridionali, cantitățile de precipitații vor depăși 10 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 19 aprilie 2022. Va fi deosebit de rece în toată țara