Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 3 septembrie 2022. Weekend mohorât, cu temperaturi scăzute și ploi

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 21:20

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la începutul lunii septembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de est a teritoriului și va prezenta înnorări temporare în rest. Cu precădere ziua vor fi averse în regiunile sud-estice, estice, local în centru, în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest. În Dobrogea și estul Munteniei aversele vor fi însoțite trecător de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși 20...40 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-est, dar îndeosebi pe litoral, unde la rafală vor fi viteze de peste 55...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile intramontane și 16 grade pe litoral. Izolat, în a doua parte a nopții, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi noros ziua și va prezenta înnorări temporare noaptea. Trecător, în primele ore ale intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...20 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la începutul lunii septembrie în cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi mai mult noros și mai ales în timpul zilei, local vor fi averse. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, în special ziua, temporar, vor fi averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...40 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului (rafale, în general, de 55 - 65 km/h), apoi va slăbi în intensitate. Valorile termice vor scădea accentuat față de intervalul precedent, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 23...25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 3 septembrie 2022. Weekend mohorât, cu temperaturi scăzute și ploi