Meniu LIVE
Search
x

Prognoza meteo pentru 5 septembrie - 3 octombrie. Luna septembrie, între temperaturi peste cele normale şi ploi

Temperaturile se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă sau vor fi apropiate de cele normale, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 5 septembrie - 3 octombrie. Precipitațiile acestea vor fi pe alocuri excedentare.

De Redactia Observator la 02.09.2022, 12:51

Prognoza meteo pentru 5 - 12 septembrie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Prognoza meteo pentru 12 - 19 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo pentru 19 - 26 septembrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru 26 septembrie - 3 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în

general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 5 septembrie - 3 octombrie. Luna septembrie, între temperaturi peste cele normale şi ploi

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%