Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 20 mai 2022. Trecem din nou la temperaturi de peste 30 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 17 mai 2022.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 15:49

Vremea va deveni deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, local călduroasă în jumătatea de sud. În jumătatea nordică a teritoriului, începând din orele amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, local averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe arii restrânse vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și va fi grindină. În restul țării, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului în sud-est, iar ploi de scurtă durată vor fi posibile doar cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele Carpaților Orientali.

Vremea pe litoral

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 20 mai 2022. Trecem din nou la temperaturi de peste 30 de grade Celsius