Antena Meniu Search
x

Vremea 20 martie 2021. Weekend rece în toată țara, cu temperaturi maxime între 2 și 11 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 20 martie. Vremea va fi rece pentru această perioadă calendaristică, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 2 și 11 grade

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.03.2021, 14:55

vreme rece în România
Vremea, sâmbătă, 20 martie 2021 - Shutterstock
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Noaptea de vineri spre sâmnătă va aduce o vreme rece în aproape toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări în centrul și estul teritoriului. Va ninge local în Carpații Orientali și izolat în restul zonei montane, iar pe arii restrânse, în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, iar pe arii restrânse de brumă.

Vremea sâmbătă 20 martie

Vremea va fi rece pentru această perioadă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații ziua, slabe și doar cu totul izolat, iar seara și noaptea extinse în regiunile sud-vestice.  Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în zonele de deal și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în partea a doua a intervalului în sudul Banatului și al Olteniei, precum și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 2 grade. Pe alocuri vor fi condiții de ceață și, mai ales spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nordică a țării, de brumă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice diurne vor fi mai coborâte față de normalul perioadei. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat spre seară și mai ales noaptea, când vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.  Dimineața vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul se va înnora treptat dinspre sud-vest și temporar se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în vestul Carpaților Meridionali. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ față de ziua anterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 20 martie 2021. Weekend rece în toată țara, cu temperaturi maxime între 2 și 11 grade Celsius