Antena Meniu Search
x

Vremea pe 21 octombrie. Prognoza meteo pentru luni

Vremea pe 21 octombrie 2019 este, în continuare, foarte caldă pentru acest sezon. Prognoza meteo la nivelul țării anunță maxime de până la 27 de grade.

de Redactia Observator

la 20.10.2019, 20:09

Soare într-un parc în vreme de toamnă
Vremea pe 21 octombrie va fi deosebit de caldă, anunță meteorologii - Profimedia

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 21 octombrie în țară

Săptămâna începe tot într-un ton mai degrabă de vară. Vremea este deosebit de caldă pentru această perioadă de sfârșit de octombrie. Va fi timp frumos în cea mai mare parte a țării. În timpul zilei, maximele vor fi cuprinse între 18 – 27 de grade, foarte aproape de valorile înregistrate și în weekend. Cele mai ridicate temperaturi vor fi raportate în vestul și sud-vestul țării.

Noaptea, temperaturile vor urca până la 17 grade în zona Dealurilor de Vest, însă în depresiunile Carpaților Orientali vor coborî până la 1 grad. Noaptea și dimineața va fi local ceață în zone din Muntenia, Moldova și Dobrogea și doar izolat în restul țării.

Ziua, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Presiunea atmosferică va fi în regim normal.

Prognoza meteo pentru luni în București

Capitala nu face excepție de la acest val de căldură surprinzătoare pentru această perioadă. În cursul nopții și dimineața vor fi condiții de ceață mai ales în zonele preorășenești.

Ziua, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi de 24 de grade. Noaptea, minimele vor fi estimate între 8 – 10 grade.

Presiunea este staționară la nivelul Bucureștiului, iar vântul va sufla slab.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost construit pe baza informațiilor furnizate redacției Observator de Administrația Națională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea pe 21 octombrie. Prognoza meteo pentru luni