Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 22 februarie 2022. Temperaturile rămân ridicate, dar încep ploile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 22 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 15:49

În noaptea de luni spre marți cerul va fi variabil la începutul nopții în sud-sud-est, dar se va înnora treptat spre orele dimineții când, probabilitatea pentru ceață va fi ridicată. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și va ploua în sud-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest. La munte se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori la altitudini de peste 1500 m, unde se va depune strat nou de zăpadă. Izolat vor fi condiții de polei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -3 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă, unde zăpada va fi viscolită.

Cum va fi vremea 22 februarie 2022

Cerul va avea înnorări și va ploua, pe arii restrânse în sudul și estul țării și doar izolat în rest. La munte local se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Carpații Meridionali, mai ales pe creste, iar pe alocuri și la intensități mai mici și în sud-vest și sud-est. Valorile termice, deși ușor mai scăzute decât în ziua precedentă, cu precădere în regiunile intracarpatice, se vor situa în continuare peste mediile multianuale în majoritatea zonelor; maximele se vor încadra, în general, între 5 și 14 grade, iar minimele între -3 și 6 grade, mai scăzute în zonele depresionare. Pe suprafețe restrânse dimineața și noaptea va fi ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale specifice pentru ultima decadă a lunii februarie. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi precipitații mixte, local în Carpații Meridionali și pe arii restrânse în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona Carpaților Meridionali, îndeosebi pe creste. Valorile de temperatură vor fi mai coborâte decât în ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Vremea 22 februarie 2022. Temperaturile rămân ridicate, dar încep ploile