Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 23 februarie 2022. Se răcește în toată țara, ANM anunță ploi și ninsori la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 23 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 16:24

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi noros în regiunile sudice și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Va ploua slab, local în Oltenia și izolat în rest. La munte, pe arii restrânse, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 5 grade, ușor mai scăzute în zonele depresionare. Pe suprafețe restrânse va fi ceață.

Cum va fi vremea miercuri 23 februarie 2022

Valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior, iar în regiunile vestice, nordice și centrale vor ajunge să se situeze în jurul mediilor multianuale specifice datei. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitații pe arii relativ extinse, ziua în special în regiunile vestice, nord-vestice, sud-vestice și centrale, iar noaptea cu precădere în est și sud. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, unde pe alocuri se va depune strat consistent de zăpadă, mixte în regiunile intracarpatice și predominant ploi în rest. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată. Pe parcursul zilei, unele intensificări ale vântului vor fi și în restul zonei montane, precum și, local, în Oltenia și Transilvania, dar la viteze mai mici și pentru intervale mai scurte de timp. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade. Pe suprafețe mici, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior, dar se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul va  fi mai mult noros, iar seara și noaptea temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, pe arii relativ extinse, iar pe alocuri se va depune strat consistent de zăpadă.  Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări pe creste, în special ale Carpaților Meridionali, unde  rafalele vor depăși 90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată. Valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 23 februarie 2022. Se răcește în toată țara, ANM anunță ploi și ninsori la munte