Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 24 februarie 2022. Se încălzește în toată țara, temperaturi maxime de 13 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 24 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 16:32

În noaptea de miercuri spre joi cerul va avea înnorări și vor cădea precipitații în general slabe, local în estul, sud-estul și centrul teritoriului și izolat în rest. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în interiorul arcului carpatic și predominant ploi în celelalte zone. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudinile de peste 1700 m ale Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...90 km/h, temporar ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei și 6 grade pe litoral. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

Cum va fi vremea 24 februarie 2022

Valorile termice diurne se vor situa, în cea mai mare parte a țării, peste cele normale la această dată, astfel că maximele se vor încadra între 2 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de est a teritoriului, unde trecător și pe arii restrânse, mai ales ziua vor fi precipitații slabe, în special sub formă de ploaie, iar la munte predominant ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în Dobrogea, estul Munteniei și sudul Moldovei. Temperaturile minime se vor situa între -7 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat după-amiaza și în general slab în restul intervalului. Temperatura maximă, în continuare mai ridicată decât cea normală în ultima decadă a lunii februarie, se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de -4...-1 grad.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări temporare, iar mai ales ziua, trecător și pe arii restrânse, vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 24 februarie 2022. Se încălzește în toată țara, temperaturi maxime de 13 grade Celsius