Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 24 martie 2022. Frumos și cald în toată țara, temperaturile ating 22 de grade Celsius

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.03.2022, 15:28

În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar la începutul nopții și pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul valorii de -8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până spre 7...8 grade. Se va produce brumă în centrul țării și pe arii mai restrânse în rest.

Cum va fi vremea joi 24 martie 2022

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă local în zonele de câmpie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime între -4 și 5 grade, cu valori mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare noaptea în regiunile estice și sud-estice, unde vor fi condiții pentru precipitații slabe, trecătoare -mixte la munte și mai ales sub formă de ploaie în zonele joase. Vântul va prezenta intensificări în zona montană înaltă, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h, temporar în Moldova și sud-vestul Olteniei în general cu viteze de 45...55 km/h, iar pe arii mai restrânse și în rest. La sfârșitul nopții, izolat în nord-vest și în centru, se va produce brumă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 2...5 grade.

Vremea la munte

Valorile termice vor continua să crească, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în special în zona Carpaților Orientali, unde local și trecător vor fi precipitații  slabe, mixte. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, îndeosebi a Carpaților Meridionali, unde temporar rafalele vor depăși 70...80 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Vremea » Vremea 24 martie 2022. Frumos și cald în toată țara, temperaturile ating 22 de grade Celsius