Antena Meniu Search
x

Vremea pe 25 august. Meteorologii anunță furtuni după caniculă

Vremea pe 25 august este în cea mai mare parte a țării foarte călduroasă. Canicula va fi urmată însă de ploi și furtuni, în special în vest, anunță prognoza meteo. În București vor fi 34 de grade.

Vremea pe 25 august este în cea mai mare parte a țării foarte călduroasă. Canicula va fi urmată însă de ploi și furtuni, în special în vest, anunță prognoza meteo. În București vor fi 34 de grade.

NOAPTEA DE VINERI SPRE SÂMBĂTĂ: După miezul nopții, în primele ore ale zilei de sâmbătă, sunt condiții de ploaie în vest, nord-vest și la munte. Temperaturile vor fi între 11 și 21 de grade Celsius, iar în estul Transilvaniei va fi ceață.

Vremea 25 august în România

Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în majoritatea covârșitoare a regiunilor țării. În special în vest și sud va fi caniculă, iar indicele temperatură-umezeală va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Pe acelaşi subiect

După-amiaza și seara se schimbă condițiile meteo. ANM anunță că vor fi ploi torențiale însoțite de descărcări electrice, care pot lua și aspect de vijelie în vestul, nordul și centrul României. Precipitații vor fi și la munte. În restul țării, dacă va ploua, va fi izolat.

Pe suprafețe restrânse sunt așteptate ploi abundente, cu cantități de apă ce ar putea depăși 35 – 40 de mililitri pe metrul pătrat. În zone izolate va cădea și grindină.

Temperaturile zilei de 25 august vor fi între 27 și 35 de grade în cursul zilei, iar minimele între 12 – 22 de grade. Presiunea atmosferică este, în continuare, în scădere.

Vremea în București pe 25 august

Vremea va fi caniculară sâmbătă și în Capitală, cu indicele temperatură-umezeală depășind pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor urca la 33 – 34 de grade, iar cele minime la 17 – 19 grade.

Vântul va sufla slab, până la moderat. Nu vor fi condiții de ploaie în București, transmite prognoza meteo. Presiunea atmosferică va scădea ușor.

Harta ANM cu vremea pe 25 august

Prognoza meteo pe litoral în 25 august

La mare, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 29 de grade, iar cele minime între 19 şi 22 de grade. Apa mării va avea o temperatură de 26 – 27 de grade.

Prognoza meteo la munte pentru sâmbătă

Vremea va fi în continuare caldă în zonele montane, dar, după amiaza se va înnora accentuat și vor fi ploi însoțite de descărcări electrice.

Izolat, ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări asociate ploilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea pe 25 august. Meteorologii anunță furtuni după caniculă